fbpx

Vizsgarendszer

Te is szeretnéd tudni, hogy hol tartasz jelenleg, melyek az erősségeid, gyengeségeid? Mindegy, hogy kezdő vagy haladó sportoló vagy, kiderítjük mire vagy képes! 

Minden vendég, sportoló életében fontos látni, hogy honnan kezdjük a közös munkát, merre haladjunk tovább, ha meg már rutinosabb, akkor pedig azt, hogy mit kellene továbbfejlesztenünk. 

Sokféle variáció létezik a jelenlegi edzettségi állapot felmérésére. Mi, az elmúlt évek tapasztalatai alapján létrehoztunk egy olyan rendszert, amelyről úgy hisszük, hogy kellő mértékben tükrözi a jelenlegi képességeiteket. 

Sok vendég hátán áll fel a szőr a felmérés, vizsga, teszt szavak hallatán, pedig nem kell ettől tartani. Általában a korábbi iskolai évek jutnak ilyenkor vendégeink eszébe, a megfelelési kényszer, illetve a rettegés, hogy mi fog történni ezen a napon.  

Ez a nap NEM csak azért van, hogy új rekordot állíts fel. A LEGFONTOSABB, hogy megtudd, hol állsz jelen pillanatban. Nem a tavaly előtti guggolás maxodat kell megdöntened, ha azóta nem is edzettél, hanem azt kell megnéznünk, hogy most mire vagy képes, és ez alapján hogyan építsd fel a következő pár hónapodat! 🙂 

A következőkben megpróbáljuk tömören összefoglalni, hogy is fog kinézni ez a nap:

  • Előzetesen be kell jelentkezni Motibro rendszeren keresztül.
  • Az edző segít abban, hogy a bal oldali 7 blokkból melyikkel kezdjen a vendég, nem nektek kell találomra összetenni a nehézségi szinteket, blokkokat! 🙂
  • Az edző és a vendég közösen meghatározhatják, hogy melyik blokkon belül, melyik szintet kellene megpróbálnia a vendégnek (Start 1, Basic 1, stb). 
  • A blokkok és szintek eltérőek lehetnek, tehát nem kell mindegyikből a Basic 3-asat csinálni. Metconból ha nehéz a Basic 3, akkor a Basic 1-et is meglehet próbálni. 
  • Blokkonként és szintenként kerülnek a pontok meghatározásra, tehát ha alsótest nyomás kategóriában Start 1-es szinten vagy, akkor 1 pontot kapsz, Start 2-nél 2-t és így tovább. Az egyes blokkonként a pontok összeadódnak, így jön ki a végén az a végeredmény!
  • Az eredményeket elküldjük nektek a vizsganap utáni pár napban. 

A legutóbbi felmérésen nagyon szép számmal gyűltünk össze, reméljük hasonlóan motiváltak vagytok most is! 😉 

Szeretettel várunk minden kezdő, középhaladó és haladó vendégünket. 🙂

Ha bármilyen kérdés felmerülne még benned,keresd bátran bármelyik edzőnket vagy írj nekünk üzenetet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük