fbpx

Sikersztori – Zwirn Olivér

Ismersz olyan srácot aki ne szeretne erős és izmos lenni? Én nem! 😀 A legtöbben viszont megragadnak csupán a gondolatnál. Páran a haverokkal egyszer kétszer lemennek egy konditerembe, de azonnali eredmények híján hamar feladják. Kevesen vannak, akik türelmesen és keményen dolgoznak nap mint nap a kitűzött céljaikért! Ebbe a táborba tartozik Olivér is.

SZIA OLIVÉR! KÉRLEK MESÉLD EL, HOGYAN KEZDŐDÖTT?

Sziasztok! 17 évesen úgy gondoltam, most már ideje lenne erősebbnek lenni és jobban kinézni, szerettem volna egy kis izmot pakolni magamra. El is kezdtem edzeni egy közeli teremben, de pár hónap után már éreztem, hogy kútfőből ez nem lesz célravezető, ezért folyamatosan keresgettem a további lehetőségeket. Szerencsémre hamar rátaláltam a CrossFit Corvinus elődjére, a Kovács műhely-re és a POWER órára! Azonnal csatlakoztam, idestova már 3 éve vagyok a Power csapat tagja!

MIK VOLTAK ÉS MIKOR JÖTTEK AZ ELSŐ SIKEREK?

Nagyon hamar, már az első pár hónapban is ugrásszerű volt a fejlődésem!

  • Megtanultam a gyakorlatokat szabályosan végrehajtani
  • Izmosodtam
  • Felhúztam a 100kg-ot

Mit sikerült elérni ebben a 3 évben?

Számokban:

  • Testsúly 70kg-ról 88kg-ra
  • Guggolás 165kg
  • Fekvenyomás 95kg
  • Felhúzás 200kg
Deadlift 200kg

A számokon túl pedig sok izmot pakoltam magamra, aminek köszönhetően nőt az önbizalmam! Folyamatosan fejlődöm, mindig motivált vagyok, soha nem sérültem meg!

Eddig ezt így olvasva akár egy tündérmesében is lehetnénk, Olivér úgy fejlődik mintha semmi nehéz nem lenne ebben! Átmegy az ember a konditeremből a Corvinusba – POWER edzésre és máris egy erőgép lesz belőle! Én tudom, hogy ez korántsem így van, az interjúnk előtt beszélgettem az edzőjével és be is bizonyosodott a gyanúm, hogy van egy tulajdonsága, ami nélkül semmit sem ért volna el, ez pedig nem más minthogy nagyon szorgalmas!

Guggolás 165kg

Egyetem és munka mellet is mindig tudsz időt szakítani az edzésre?

Igen, mindig találok megoldást, ha nem tudok este akkor megyek reggel! Ha nincs meg a heti 2-3 edzés, már hiányérzetem van Szerves része lett az életemnek, mert szeretem csinálni! Hozzátenném, így, hogy picit jobban belelátok ebbe a világba, kijelenthetem a szorgalom nem feltétlenül jelent önmagában sikert. Hiába jártam volna le rendszeresen edzeni, magamtól közel sem értem volna el ilyen fejlődést, mint Bélteki Lackó segítségével!

Mik a következő célok?

  • Guggolás 175kg
  • Fekvenyomás 100kg
  • Felhúzás 210kg

Mit tanácsolnál azoknak akik hezitálnak, hogy bele vágjanak az erősítésbe?

Sokat ne gondolkozzanak, kezdjék el! 😀 Erősebbnek lenni jó, rengeteg pozitívumot fog hozni a mindennapjaikba egy jó fizikum!

Ne kezdjenek kísérletezgetni magukon, mindképpen forduljanak egy edzőhöz, bízzák jó kezekbe magukat és adjanak bele mindent. Szépen fognak is jönni az eredmények és motiváltan folytatják, nem pedig 2 hónap keserves egyedül edzegetés után fogják feladni!

Köszönöm az interjút és gratulálok az eredményeidhez, igazán büszke lehetsz magadra. Ritka ez a fajta következetes munka és szorgalom! Várom a következő maxolásokat, tuti ott leszek megint! 😀