fbpx

Sikersztori – Baranyai Mónika

2 Gyermekes családanya egy CrossFit edzésen? Bizony! Lehet, hogy neked is itt a helyed?

Büszkeségünk Baranyai Móni sikersztorija ékes példája, hogy család és munka mellett nulla sportmúlttal rendelkezők is óriási sikereket képesek elérni és fitten, energikusan képesek megbirkózni a hétköznapi kihívásokkal!

Te is képes lehetesz rá, és ezt be is bizonyítjuk a következő kis interjúban!

Szia Móni! 😀

Mi a titkos recept a sikeres életmód váltáshoz?

Sziasztok! Nem titkos a recept, ráadásul nagyon egyszerű is.

  • Motiváló cél
  • Jó edző
  • Kitartás

Mikor és Miért vágtál bele?

2011-ben kezdődött, jött egy felismerés, hogy nagyon nehezen bírok el a napi teendőimmel, munka, család, hozni vinni a gyerekeket, délutános műszakból haza érve a TV előtt már a reklám alatt elaludtam, annyira fáradt voltam! Ekkor határoztam el, hogy változtatok, mert fitt és energikus akartam lenni!

Mi volt az első lépés és hogyan vezetett az út a CrossFit-hez?

Gátlások voltak bennem. Zéró sport múlttal és ugyanennyi kondícióval elmentem egy női fitness terembe. Eleinte meg voltam elégedve, de pár héttel később már kevés volt, unalmassá vált számomra, ezért ellátogattam egy Spinning órára. Na itt meghaltam, de nagyon tetszett, újabb lendületet kaptam és jártam rendszeresen tekerni, közben már szemezgettem ebben a teremben egy TRX órával, így erőt vettem magamon, és kipróbáltam. Itt ismertem meg Kovács Matyit a Corvinus vezető edzőjét! Hát mit mondjak, nagy “pofon” volt az első alkalom, amikor szembesültem vele milyen gyenge vagyok a többiekhez képest, akik persze korántsem superman-ek voltak, hanem hétköznapi emberek és mégis sokkal jobban bírták, ezért egyértelmű volt a cél és a folytatás! 2 hónapon belül jöttek is az első sikerek!

  • Fogytam
  • Energikusabb lettem

Nagyon lelkes voltam ahogy láttam magamon a fejlődést, TRX helyett jöttek a CROSS órák amik megint egy új szintre emelték az edzésről alkotott képemet a nagyon változatos/pörgős/kemény edzésekkel! Majd 2015-ben megnyitotta Matyi a Kovács Műhelyt a CrossFit Corvinus elődjét, ahova követtem és mai napig járok! Azóta rengeteget fejlődtem és a kezdetekkor még lehetetlennek tűnő feladatokat teljesítek pl:

  • Kötélmászás
  • Húzódzkodás

De ami a legfontosabb számomra, hogy meg vagyok magammal elégedve, mindenféle fogyókúrás önsanyargatás, vagy extra odafigyelés nélkül elértem csupán az edzéssel a céljaimat! Energikus vagyok és nem pedig hulla fáradt, amikor haza érek a családomhoz!

Apropó család, mit szóltak ehhez otthon?

Rengeteget beszéltem róla, eleinte csak furcsán néztek rám, miért vagyok ennyire “BEKATTANVA” 😀 Néha nem is értették mikről beszélek, de látták milyen pozitív hatással van rám, így szép lassan sikerült megfertőzni őket is, és ma már mindenki sportol valamit! Közös program lett például, hogy együtt járunk CrossFit-re/Futni vagy éppen egy Spartan Race-en mérettetjük meg magunkat!

Milyen céljaid vannak a jövőre nézve?

Meg vagyok elégedve magammal, szeretném élethosszig megtartani ezt a fittségi szintet és még nagyon sokáig járni hozzátok! 🤗

Nagyon szépen köszönöm az interjút! Csak így tovább, imádom a strorydat mert óriási példa értéke van és tényleg motiváló, nem véletlen, hogy már eddig is több embert inspiráltál*!

* Móni sikerein felbuzdulva a családján kívül is többen vágtak bele a CrossFit-be! Elég volt meglátnia az alábbi bizonyos képen egyik ismerősének Ladics Lacinak mire is képes, ma pedig már mindkét fiával oszlopos tagja a csapatnak és élnek egy sportosabb életet!😊

Kedvet kaptál? Próbáld ki a CrossFit-et, legyél te a következő sikersztori!

Kattints ide és jelentkezz be az első edzésedre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük